De innovatieve wereld
van Physiomins

Over ons

Physiomins

Physiomins levert continu inspanningen om de n° 1 te blijven in afslanken & figuurcorrectie. Hiervoor investeren we voortdurend in nieuwe technieken, voedingsprogramma’s, opleiding en coaching.

  • Slank worden & blijven, geen droom maar werkelijkheid
  • 30 jaar ervaring in afslanking, versteviging en anti-aging
  • Nummer 1 in afslanken, verstevigen & anti-aging
  • Pionier in figuurcorrectie & huidversteviging
  • Oplossing voor iedere vorm van cellulitis en vochtophoping
  • Garant voor know-how, coaching en innovatief karakter

De troeven van de Physiomins methode

Een vrijblijvende keuze tussen de aangeboden voedingsprogramma’s: Hierbij bieden we een caloriearm dieet of een proteïnedieet op basis van natuurlijk voeding aan. Beide voedingsprogramma’s zorgen voor een gewichtsverlies van 3 tot 5 kg per maand mèt behoud van de spiermassa en energie … èn zonder hongergevoel. Een realiteit zonder in te boeten op uw familiaal en sociaal leven.

Een uitgebreid gamma medisch technische behandelingen die het lichaam harmoniseren en het silhouet terug in ‘vorm’ brengen, zowel in volume als centimeters.

Een aanvullende voedingslijn met hoogkwalitatieve eiwitrijke voeding & dermocosmetica die het afslanking- en verstevigingsproces extra activeren en ondersteunen.

Ieder programma is persoonlijk in functie van uw behoeften en objectieven. Onze consulente begeleidt u met (voedings)advies & continue opvolging en coaching.

Na de behaalde resultaten kan de klant kiezen voor de stabilisatie waarbij we samen zorgen dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen door een evenwichtige voeding & maandelijkse controle en onderhoud (géén jojo-effect meer).

Contacteer ons.

Hebt u beslist? Hebt u nog vragen? Of wil u gewoon een verkennend gesprek? Ons team staat klaar.