Onze behandelingen

Ontdek alle onze behandelingen. Indien u specifieke vragen heeft omtrent een behandeling, twijfel dan zeker niet om ons te contacteren.

Ieder lichaam is anders en verandert door de jaren heen.

Leeftijd, zwangerschap, menopauze, ziekte hebben allemaal een grote impact op ons lichaam en ons silhouet. Buikvet, billenvet, zware benen, vochtophoping, cellulitis, huidverslapping, …
Physiomins heeft voor jou een oplossing op maat.

Figuuranalyse

Intakegesprek en figuuranalyse. Bespreking en analyse van uw behoeften en verwachtingen. Meten van uw voornaamste parameters ( gewicht – BMI – vet – vocht – weerstand – BMR – … ) en screening van uw lichaam. We geven u feedback over uw vetophoging, overtollig vocht, en/of cellulitis … en stellen een plan van aanpak op: een persoonlijk programma in functie van uw vooropgestelde objectieven. Onze coaching – ook wanneer het even moeilijk gaat – is hierbij belangrijk.

Prijs: Gratis nà afspraak

Voedingscoaching

Na een voedingsanamnese gaan we dieper in op uw voedingsgewoonten zodat er een gericht programma kan opgesteld worden om jouw voedingspatronen aan te passen. Wij bieden zowel voedingsprogramma’s op maat aan als de mogelijkheid om een calorie-arm dieet of proteïnerijk dieet te volgen onder begeleiding waarvan de basis steeds berust op natuurlijke voeding (al of niet ondersteund met een breed gamma aan proteïnerijke snacks)

Prijs: Programma 4 sessies 180 euro – gratis vanaf 5 behandelingen

Behandelingen

Mya

De beste behandeling voor gewichtsverlies, figuurcorrectie & cellulite-aanpak.

Myae+

Dit is de nieuwste technologie. Ultrasoon is 4 keer zo krachtig als de Mya.

Alphamins

Warmtecabine met diepte infrarood therapie

Lymfedrainage

Reinigen & activatie van lymfebanen

IPL – Definitieve ontharing

IPL is een van de nieuwste technieken om veilig en langdurig te ontharen

Q-Sonic

Ultrasoon met Infrarood

Q-Frequency

Met behulp van radiofrequentie

Een vraag?
Vul het formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk.